مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد گفت : 13 تیم عملیاتی  در قالب39 امدادگر برای پوشش امدادی تاسوعا و عاشورای حسینی  در مرکز استان  و شهرستان های اطراف حضور داشتند

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد / دکتر حمید پارسائیان  با اشاره به اینکه روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی ،  حسینیه ایران (استان یزد)  با حضور گسترده عموم مردم از سراسر کشور  بسیار شلوغ است ، بیان کرد : 13 تیم عملیاتی در قالب 39 امدادگر با همراه داشتن تجهیزات کامل امدادی (ست نجات ، آمبولانس تانکرهای آب و شربت ) در سطح استان  و شهرستان های اطراف برای ارائه خدمات به عزاداران حسینی حضور داشتند .

پارسائیان افزود : علاوه بر نیروهای امدادی ،  داوطلبان هم در این 2 روز در سطح شهر مستقر شدند و با همت پزشکان و پیراپزشکان در بعضی از مساجد و حسینیه ها و تکایا به ارائه خدماتی همچون گرفتن قند خون و فشار خون  پرداختند .

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا